sunnuntai 25. syyskuuta 2011

uudenmoisia työkuvioita!

Kävi sitten niin, että vaihdan huomenna työkuvioita! Aiemmin täällä kerroin olevani keskellä työnhakuprosessia ja minun onnekseni se päättyi uuteen virkaan.
Pitkältä tuntui odotella ensimmäisestä haastattelusta 2 viikkoa päätökseen, mutta vielä pidempi oli se 5 vuorokautta päätöksen jälkeen ennenkö asia julkistettiin! Kyseisenä aamuna oli ihan maha kipeänä, kun jännitin, mitä työkaverit sanoo minun äkillisestä työmaan vaihdosta!
Käytännössä katsoenhan jatkan töitä ihan samoilla nurkilla, samalla käytävällä kuin tähänkin asti. Organisaatio ja toimenkuva vaan vaihtui.
Meidän perheelle tämä oli kyllä melkoinen lottovoitto! Pääsin tosi haasteelliseen ja mielenkiintoiseen työhön, jonka hohtoa ei yhtään vähennä, että se tapahtuu yhdessä vuorossa! Ei sillä... en oikeastaan hirveän pahaksi pannut iltavuoroja, ne toi mukavaa vaihtelua elämään, mutta yhtään ei kyllä tule ikävä niitä klo. 4:00 aloitettuja työpäiviä! + että nykyisessä työssä tuntui, että minua puskettiin väen vängällä suuntaan johon en ollut halukas menemään!

Hei ja siitä toisesta projektista... Joka lomien loppumisen jälkeen on jäänyt vähän kesken!!!
Ensin oli tälläisiä...

Sitten tälläisiä...

Ja lopuksi tälläisiä!
Uuteen maaliin meni siis keittiön tuolit ja Millan syöttötuoli. Tavalliset tuolit onnistui aivan yli odotusten, vaikka osa on kyllä vielä vaiheessa... Tuo meidän projektipaja nimittäin sijaitsee vähän kauempana!
Syöttötuoli sen sijaan epäonnistui :(
Jostain syystä käyttämäni valkoinen kalustemaali ei meinaa ottaa pysyäkseen pinnassa. Saapi tuoli lähteä kirpparille kunhan ensin hankitaan Mimmille ikean juniorituoli! On se tuoli ihan hyvännäköinen, mutta ei tule kyllä kestämään kulutusta niin, että pysyisi siistinä!

Mimmi muuten vaihtoi hoitopaikkaa, palasi takaisin aiempaan hoitopaikkaansa ja oli kuin ei koskaan olisikaan ollut poissa :) Hyvä niin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti