tiistai 27. syyskuuta 2011

AsuntoAjatuksia...

Asuntokuume polttelee ihan hirmuisasti!
Eilen käytiin katsomassa yhtä asuntoa 4h+k+s 83,5 m2. plussaa olis tosi mukavat tilat ja se kolmas makkari! Hyvä kuntoinen ja kiva kämppä, mutta hissittömän kerrostalon 3. kerros :(

Huomenna ollaan menossa katsomaan rivitalo asuntoa 3 h+k 90 m2. Tämän plussaa on tietty maantasaisuus, upeaupea kylppäri (ei saunaa, mutta poreallas ja suihkukaappi), vähemmän huoneita ja hieman huonompi pohjapiirrustus. Lisäksi 12 000 € kalliimpi kuin tuo kerrostalo.


Ollaan etsiskelty kämppää jo jonkin aikaa, mutta vasta kuukauden verran ihan tositarkoituksella. Meidän hintatasoon löytyviä, sopivan kokoisia ja sopivalla pohjaratkaisulla olevia asuntoja on vaan aika vähän. Pääosa niistä kerrostaloissa.

Haaveissa olisi löytää mukava ja melko hyväkuntoinen asunto, jossa voitaisiin asua joku 2-4 vuotta ja sitten toivottavasti elämäntilanne sallisi omakotitalon rakentamisen! Ei siis mitään kovin isoja remontteja oltaisi innossa tekemään. kun joka tapauksessa oltaisiin vain "piipahtamassa".
 Sen verran kuitenkin, että halutaan saada kodista oman näköinen ja viihtyisä ja tietenkin ylläpitää asunto siinä kunnossa, että saadaan se myös myytyä.

Helpointa olisi tietysti kun voittaisi ensiviikolla lotossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti