lauantai 10. syyskuuta 2011

Minne se loma meni?

Höh... Loma se vaan alkaa olla takanapäin! 3 viikkoa meni enimmäkseen sairastaessa, mutta on sitä jotain saanut aikaiseksikin. Tälläkin viikolla ehdittiin tapaamaan monta ystävää ja sukulaista. Ehkäpä viikon hauskin tapaaminen oli vierailu perheeseen, jossa on Mimmin ikäinen poika... Ihan muutaman tunnin tarkkuudella :D ja reilun kolmen kuukauden ikäiset kaksoset. Kaksoset oli tietenkin aivan ihanat (ja tekivät epäilemättä "hyvää" piinaavalle vauvakuumeelle!), mutta hienointa oli kyllä nähdä, miten hienosti Mimmi ja Poitsu leikkivät yhdessä.

Tänään olisi tarkoitus siivoilla kämppä kondikseen, motiivatio on vaan päässyt livahtamaan johonkin penkin alle!?! Oisko kukaan nähnyt sitä?
On sitä sentään jo sängystä lähteneet lakanat pesuun ja koneessa pyörii toinen koneellinen pyykkiä. Enää olis sitten imuroinnit moppaukset ja se tämän hetkinen ärsytyksen aihe.... Tiskikoneen tyhjäys ja täyttäminen...

Hei, mutta muutama kuvatus niistä projekteista niinkuin jossain vaiheessa lupasin...

Isoäidin neliöistä virkkaantuu viltti Mimmille... Ei olisi enää paljoa jäljellä, kokoa tälle tulee n. 100*140 cm

Näistä kankaista on tulossa päiväpeitto Mimmin sänkyyn, ehkäpä jo huomenna kuva valmiista peitosta?!

Tuollaisia siis muunmuassa meneillään, tämän loman isoin proggis on kuitenkin ollut meidän keittiön tuolien maalaaminen uudelleen! Niistä mulla ei ole kuvaa lisätä, mutta ehkäpä huomenna... Loppusuoralla alkaa onneksi olla sekin urakka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti