perjantai 30. syyskuuta 2011

Viikonverranviisaampana!

Ensimmäinen viikko uusissa kuvioissa on takanapäin ja hengissä ollaan :)
Toki laskeutuminen oli pehmoinen, kun kaksi päivää viikosta meni koulutuksessa.
Mutta kaikinpuolin olen onnelinen tästä elämänmuutoksesta, sain mitä mainiompia työkavereita ja entisiäkin työkavereita näen päivittäin!

Ei silti... varmasti edessä on niitäkin päiviä, kun tuntuu, että hommasta ei tule mitään, mutta otetaan vastaan mitä tuleman pitää!

Mutta hei...asunnoista sitten taasen... Käytiin tosiaan keskiviikkona katsomassa yhtä rivaria, mutta siitä ei kyllä tule meille asuntoa! Se olis varmasti sopiva ikääntyvälle pariskunnalle, mutta ei lapsiperheelle!
Ensi keskiviikkona mennään katsomaan yhtä toista myyntiin tullutta rivaria 3 h+k+s 83,5 m2...
Vaikuttais aikas kivalle! Kuvien perusteella vois olla, että pääsis pelkällä maalilla??? Parempi kuitenkin odotella ens viikkoon ennenkö innostuu liikaa.

Vähän vaan nolottaa, kun ravataan noissa esittelyissä ja jostain syystä ne osuu AINA saman välittäjän asunnoiksi. Naisparka varmaan ajattelee, että me ei olla oikeasti edes ostamassa mitään :D
 Nyt pitäis varmistaa, että meillä on lainalle takaajat, muutenhan lainapuoli on pankin osalta kunnossa, mutta kaksi nimeä tarvitaan vielä jonkinnäköiselle summalle. Onneksi summa/takaaja ei ole ihan älyttömän suuri, vaan pitäisi olla n.5 vuodessa maksettu.

Mutta tässä vähän osviittaa pohjapiirrustuksen muodossa tuosta seuraavasta mitä aiotaan käydä katsomassa!
 Kyseessä on muuten päätyasunto, vaikkei se kuvasta käy ilmi. Ihan hyvä juttu sekin! Ja tuo takka olis meille enemmän ku sata jänistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti