perjantai 12. elokuuta 2011

Kuumepotilas ja peltipoliisi

Heräsin yöllä, kun oli niin mahdottoman kuuma! Ihmekös tuo, kun viereen oli jossain vaiheessa kömpinyt pikkuinen kuumepaketti... Reppana pieni oli illalla suorastaan hyperaktiivinen, mikä tuntuu olevan meillä jokin kuumeen nousun etiäinen.
Onneksi ukolla oli iltavuoro, joten kaksikko jäin ihanasti nukkumaan, kun minä silmät ristissä suuntasin töitä kohti... 6 tehokasta tuntia työntekoa ja sitten autonnokka kotia kohti päästämään ukkokulta töihin, ja kuinkas ollakkaan... Matkalla oli se samainen peltipoliisi, joka on ollut siinä samassa kohdassa jo viimeiset viisi vuotta ja aina olen siihen samaa vauhtia ajanut. Tismalleen kuten tänäänkin, mutta mitä ihmettä?!? *RÄPS* niin sitten pääsin poseeraamaan... Saas nähdä kuinka pian lappu löytää oikean osoitteen ja päästäänkö pelkällä varoituksella.

Kotona sitten odottelikin tytteli yllättävän reippaan oloisena, mutta hyvin pian kuume otti taas vallan. Titi-nallea katsellessa on mennyt siis meidän päivä. Ikävää on, että ruokahalut on menneet kuumeen eeltä pakoon. Just kun eilen kylvyssä iloitsin, että meidänkin kirpulle on alkanut kertymään edes vähän pömppistä <3

Että sellaisilla eväillä viikonloppuun... Meni suunnitelmat vähän uusiksi, mutta saadaanpahan hyvällä omalla tunnolla ottaa vähän iisimmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti