torstai 4. elokuuta 2011

Kissan kohtalo

Meidän perheeseen kuuluu tällä hetkellä myös yksi karvainen lapsi.Kollikissa 5v. on oikea lötköpötkö, mutta niin vaan se tempaisi eilen! Livahti päivällä oven raosta, ihan huomaamatta ja lähti seikkailemaan omille teilleen.

Oltiin Ukkokullan kanssa molemmat iltavuorossa ja kun mies ensin illalla palasi oli täällä odottanutkin yllätykseksi tyhjä koti! Miehellä oli nukkuva Mimmi hoidettavana, joten ei kovin laajoja etsintöjä päässyt tekemään. Minä sitten sydän sykkyrällä huolesta tein vielä viimeisen välin töissä ja poljin 15 km työmatkan, minkä helkamasta lähti!

Kissiteltiin ja huudeltiin, mutta ei ketään kuulunut pihamaan puskista ja kätköistä. Lopulta ajattelin mennä toviksi istuskelemaan terassille ja odottelemaan karkulaista näkyväksi.
Ja mikä kaamea näky siellä odottikaan!!!
Pitkin terassin ikkunaa oli verisiä kissantassun kuvia! Siinä vaiheessa pääsi poru, toinen raukka on loukkaantuneena käynyt apua maukumassa lasin takana, eikä kukaan ole päästänyt sisään. Mihin lie mennyt sitten tekemään kuolemaa!?!

Ukkokulta lähti vielä kanssani tutkimaan pihan puskien alustoja, josko löytyisi edes jotain haudattavaksi, mutta turhaan... Oltiin jo luovuttamassa, kun ukko yhtäkkiä huomasi jotain liikettä sivummalla ja lähti vielä tarkistamaan yhden pensaan ja tottatosiaan! -siellä oli Kissa ihan ehjän ja ulkoisesti hyvin tyytyväisenä itseensä!
Tarkempi tarkastelu osoitti seikkailijamme olevan täysin haavoittumaton. Jotain verisiä karvoja oli valkoisissa tassun kärjissä, oli tainnut Kissa saada elämänsä saaliin ja yrittänyt sitä käydä ikkunalla esittelemässä?!?

Kissa sai kylvyn ja pääsi yöksi karanteeniin kylppäriin, aamulla oli sitten vuorossa loishäätö. Terassin tarkempi tarkastelu kyllä hieman hämmensi! Yhden yhtäkään verijälkeä ei löydy terassin laudoitukselta, eikä vaalealla kankaalla verhoillulta sohvalta siinä ikkunan edessä!?! Lieneekö Kissa lentänyt siihen ikkunalle sotkemaan?


Onneksi tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti