torstai 28. heinäkuuta 2011

Laina boksereissa...

Tänä aamuna piti käydä varkaissa Ukkokullan alusvaatelaatikolla. Kyseessä ei ollut mikään uusien elämyksien tavoittelu tai seuraus laiskasta pyykinpesusta, tuli vaan tuossa taannoin harrastettua fillarointia hieman epäsopivassa asustuksessa ja seurauksena tietenkin rakko tuolla herkimmällä alueella. omat naisellisen pienimuotoiset alkkarit hankasivat ja niinpä ajattelinkin löytää helpotuksen!
Ja voi pojat! Totisesti kyllä mieheillä on paljon mukavammin asiat, ensi tilassa täytyy poiketa kaupasta tonkimaan urheilu käyttöön bokserimallisia alkkareita!

Ensi viikolla niille tuleekin käyttöä, kun työmatkat taittuu fillarilla.Oltiin tiistaina lähdössä uimaan, laiskanpuoloisesti startattiin Passatti pihasta ja mitäs ihmettä... No äänestä päätellen taas meni puola! Siellä se mokoma nyt parkkiksella viettää kesälömaa sillä vasta seuraavan viikon perjantaille saatiin huoltoon aika, ja työmatkat on nyt sitten jomman kumman taitettava fillarilla ja ensi viikolla se tulen olemaan minä.
Eilisilta meni ylitöissä, muka ASP- säästöjä karttuttaen, mutta kissanviikset... Autohuoltamollehan ne ylityöeurot saa kantaa! Toisaalta myös Ukolle tuli eiliselle ylimääräinen työvuoro, joten ehkä se vähän tasaa puntteja. Anoppi ihanainen onneksi pääsi katsomaan Tytön perään, että saatiin työt hoidettua!

Nooh.. Ehkäpä ne kartutetut kesäkilotkin karttuu ens viikon fillareilla?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti