sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sen tuurauksen loppu

Kesä alkaa olla loppumassa, kun heinäkuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin, kohta koulut alkaa ja viljat puidaan pelloilta,samaan syssyyn saa kaivaa kumpparit kaapista ja lähteä puolukka metsälle! Mun tapauksessa täytyy kyllä suunnata ensin kumppari ostoksille!

Kesän loppuessa loppuu myös kesätuuraukset! Niitä on varmaan kukin vuorollaan tehnyt ja useimmat varmaan samalla "siperia opettaa"-kaavalla. Siis minimi opastuksella vaan hoitamaan uutta pestiä, pikkuhiljaa sulle selviää, että kaikki muutkin asioista vähääkään tietävät viettävät myös aikaansa missä lie mökeillä tai lapissa patikoimassa, eivät kuitenkaan työpöytänsä ääressä selaten sähköpostia tai työpuhelimeen vastaten. Siinähän sitten sävellät ja hoidat duunias parhaan mukaan. Seuraavan kesänä ehkä helpottaa, kun kuvio on jo edelliseltä vuodelta tuttu.
Täälläkin on siis neljän viikon lomitus jakso jäämässä taakse, huomenna vielä perehdytetään lomalla rentoutunut vakkari ajantasalle ja palataan oman sorvin ääreen! On jo aikakin!
Mun lomitustuskaa varjosti vielä AH! niin ihanat työajat... Aamulla klo 03:45 istumaan tietokoneen ääreen ja suunnittelemaan mahdollisia muutoksia päivän tuotantoon, iltapäivällä lähdet sitten, kun hommat tuli hoidettua eli...ööö ekalla viikolla lähes säännönmukaisesti klo15:00. Niinpä niin, krooninen väsy on ystäväni, mutta onneksi sen on nähnyt tilinauhassakin!
Haikein ja helpottunein fiiliksin luovutan tuuraus penkkini (Martelan logic400) takaisin omistajalleen! Duuni on ollut mukavaa, joskin melko haastavaa, mutta autuus tietää, että jatkossa voi ihan hyvin katsoa ysin tv-sarjat ja silti saa mukavat yöunet joka yö.

Ja mihin ikinä joutuu sen kaiken ylimääräisen vapaa-ajan kanssa, kun jatkossa työpäivätkin on taas tasan 8,5h ei enempää ei vähempää!
Jospa se aika hurahtaisi blogia päivitellessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti