perjantai 4. marraskuuta 2011

Tapahtumia kerrakseen

Enpä tosiaan tiedä mistä edes aloittaisin!? Meillä on tapahtunut niin hurjan paljon!

Aloitetaan nyt vaikkapa vauva asiasta :) Tottahan se vauvauutinen tosiaan oli, vaikka sitä on hieman vaikea ollut uskoa! Matkustaja kuitenkin vaikuttaisi pysyneen matkassa mukana ja tänään edetäänkin lukemissa rv 6+0
Pahoinvointia on ollut maisemissa jo viikon verran ja muutenkin vessassa saa ravata melko tiuhaan tahtiin!

Päätettiin, ettei turhaan salailla asiaa ja ollaankin kerrottu jokuselle ystävälle, minun vanhemmille ja sisaruksille ja  Ukon äidille, tarkoituksena on kertoa lopuillekin lähisukulaisille sitä mukaa kun nähdään.
Töissä sen sijaan ajattelin vielä odotella jonkin verran eteenpäin. Josko ainakin ensimmäisen neuvolan yli?
Äitiysvaatteita olen jo kaivanut käden ulottuville, edellisessä odotuksessa maha paukahti esiin aika nopeasti, joten tuskin se tälläkään kertaa huonommaksi jää?

Toinen isoiso juttu koskee asuntokauppoja, Käytiin tänään allekirjoittamassa kaupakirja ja maksamassa käsiraha ensimmäisestä ihkaomasta kodista! Edessä on vaan pitkä odottelu, saadaan asunto vasta tammi-helmikuun vaihteessa ja sitten varataan vielä pari viikkoa remontti aikaa. Uusitaan kylppärin vesieristeet ja kaakelit.
Lisäksi maalataan kaikki seinät ja vaihdetaan kattolistat, joihin edellinen omistaja oli onnistuneesti sohinut maalia.
Lisäksi saattaa olla, että tulee tehtäväksi jotain muita pikkujuttuja, mutta pääpiirteittäin melko vähällä päästään!

Tältä näyttää meidän tuleva takapiha :) Tykättiin tosi kovaa tästä täysin "yksityisestä" takapihasta, sillä tullaan ensi kesänä varmasti viettämään aikaa siellä ja paljon!

Nyt pitäisi vain löytää yhteinen sisustuksellinen maku! Siinä ihan riittävästi haastetta seuraavaksi vajaaksi kolmeksi kuukaudeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti